Bekijk onze
Producten

Grafstenen en grafzerken

Mooie laatste rustplaats

Het overlijden van een dierbare brengt veel verdriet met zich mee. U wilt van de laatste rustplaats van uw dierbare dan ook een mooi plekje maken. Wij helpen u daar graag bij.

Veertig jaar ervaring in grafstenen

Granidesign Culot werkt met duurzame materialen en steunt op veertig jaar ervaring in het vervaardigen en herstellen van grafzerken. Deze vakkennis werd van vader op zonen doorgegeven: in 2014 werden de activiteiten van grafzerkbedrijf Marcel Culot uit Londerzeel bij ons ondergebracht.

Kom grafstenen kijken en vergelijken

In onze toonzaal kunt u verschillende voorbeelden grafstenen en grafzerken bekijken. Ideaal om materiaalsoorten, vormen en afmetingen met elkaar te vergelijken.

 

 

Maatwerk voor grafstenen en grafzerken

Uiteraard verzorgen wij ook maatwerk voor grafstenen en grafzerken. Op basis van uw wensen en verwachtingen, maken wij een persoonlijk ontwerp voor u. Met oog voor detail en kwaliteit.

Service en nazorg

Oude grafstenen en grafzerken opkuisen en restaureren? Ook dat doen we. U krijgt een prima service en nazorg en kunt rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Altijd top

Granidesign Culot levert altijd een topproduct. Dat garanderen we op basis van onze sterke troeven: uitstekende materialen, vakbekwame medewerkers, een modern machinepark en doorgedreven vakkennis.

grafstenen - grafzerk