Een naam met faam
over ons

Doet de naam Culot een belletje rinkelen?

Onze naam Culot en natuursteen zijn in Londerzeel onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Begin de jaren 1900 begon onze overgrootvader August Culot natuursteen te bewerken. Hij werd hierin dé referentie in de streek en leverde altijd de hoogste kwaliteit. Vandaag zetten wij Thierry, Joery en Lesly – intussen de vierde generatie – zijn werk verder.

Granidesign Culot, zelf 10 jaar geleden opgestart, groeide ook uit tot een huis van vertrouwen bij zowel de professional als de particulier. We zijn alert voor de laatste trends en staan u daadwerkelijk bij met deskundig, betrouwbaar en duurzaam advies.

Investering in mensen en modern machinepark

Ons team telt vandaag 12 vakbekwame medewerkers die zich thuis voelen in onze familiale bedrijfssfeer. Daarnaast investeren wij jaarlijks in de uitbreiding van ons computergestuurd machinepark. Zo vergroten wij telkens onze capaciteit en versnellen wij gevoelig de leveringstermijn. Wij investeerden pas in een hoogtechnologische watersnijmachine, specifiek voor het verwerken van keramische werkbladen. Ook inlegwerk en andere speciale snijtoepassingen behoren nu tot de mogelijkheden.

Kwaliteit en oog voor detail

We hanteren een strenge selectie bij de keuze van onze leveranciers en garanderen zo telkens opnieuw een topproduct in natuursteen, composiet of keramiek.

Bent u op zoek naar een keukenwerkblad of een douchebak met bijpassende wandbekleding in natuursteen, composiet of keramiek? Dan bent u bij ons, Granidesign Culot in Londerzeel, aan het juiste adres.

Team Granidesign Culot

Opgebouwde knowhow

van onze voorvaders Culot, in steen gebeiteld

Wij laten u bij Granidesign Culot graag meegenieten van onze ervaring en knowhow die we –generaties lang – zorgvuldig opbouwden in de wereld van het graniet, de natuursteen, composiet en keramiek. Als u zelf niet helemaal zeker bent, begeleiden wij u graag naar een gefundeerde materiaalkeuze voor uw gedroomde keukenwerkblad, douchebak, wandbekleding of andere toepassing.

Onze vakkennis combineren wij met een permanente zoektocht op vakbeurzen naar innovatieve toepassingen of bewerkingen. Zo streven wij elke dag naar de beste dienstverlening voor onze klanten.