info@granidesign-culot.be

052 / 31 00 12

Ma – Don: 9u – 12u & 13u30 – 18u | Vrij: 9u – 12u & 13u30 – 17u

Zaterdagvoormiddag: Op afspraak

EEN NAAM MET FAAM.

Doet de naam Culot een belletje rinkelen?

Onze naam Culot en natuursteen zijn in Londerzeel onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Begin de jaren 1900 begon onze overgrootvader August Culot natuursteen te bewerken. Hij werd hierin dé referentie in de streek en leverde altijd de hoogste kwaliteit. Vandaag zetten wij Thierry en Lesly – intussen de vierde generatie – zijn werk verder. Granidesign Culot, zelf in 2003 opgestart, groeide ook uit tot een huis van vertrouwen bij zowel de professional als de particulier. We zijn alert voor de laatste trends en staan u daadwerkelijk bij met deskundig, betrouwbaar en duurzaam advies.

Investering in mensen en modern machinepark

Ons team telt uitsluitend vakbekwame medewerkers die zich thuis voelen in onze familiale bedrijfssfeer. Daarnaast investeren wij jaarlijks in de uitbreiding van ons computergestuurd machinepark. Zo vergroten wij telkens onze capaciteit en versnellen wij gevoelig de leveringstermijn.

IMG_0478
IMG_0488
Kwaliteit en oog voor detail

We hanteren een strenge selectie bij de keuze van onze leveranciers en garanderen zo telkens opnieuw een topproduct in natuursteen, composiet of keramiek. Bent u op zoek naar het juiste materiaal voor uw nieuwbouw of renovatie? Dan bent u bij ons, Granidesign Culot in Londerzeel, aan het juiste adres.